juli 15, 2017 0 Comments AUTHOR: flindtCATEGORIES: BitcoinNyt Tags: , , , ,

Buy Bitcoin Guy

Janet Yellen, direktør for den amerikanske centralbank, var igår inde i kongressen og forelægge status på den økonomiske situation, om en mulig renteforhøjelse osv. for at forbedre økonomien.

Det hele foregår på live TV. Repræsentanten fra Florida spørger Janet Yellen omkring transparency i systemet og hvad hun frygter ved åbenhed og I samme øjeblik spørgsmålet bliver stillet, sidder der en person i baggrunden med en plan. Han signalerer lige til sin sidekammerat at det er nu, og så viser han i et splitsekund en A4 side hvor han simpel har skrevet “Buy Bitcoin”. Simpelt budskab bragt i et forum og på et tidpunkt, som ikke kunne have været mere timet.

Janet Yellen har tidligere i 2014 udtalt at:”Fed (centralbanken) har ikke beføjelse til at overvåge eller regulere bitcoin på nogen måde”.

Se videoklippet med skiltet her:
YouTube

Han tager imod donationer for hans stunt og har i skrivende stund modtaget BTC 6,83382836 på hans Bitcoin Adresse 
http://imgur.com/SE84AlJ

Kilde:
http://www.coindesk.com/buy-bitcoin-sign-raised-feds-janet…/

Submit a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Er dine Bitcoins sikre?

Det sikreste måde at opbevare dine Bitcoins og andre coins er på en hardwarewallet. Hav dem kun stående på en børs (Bitstamp, Coinbase, Poloniex osv.), hvis du ønsker at trade. Er det derimod din opsparing, så gør dig selv den tjeneste at invester lidt i en sikker wallet. Jeg anbefaler en Ledger Nano S:
Ledger Wallet protects your bitcoins
(affiliate link)

Samlet index

Bitcoin.com

RSS Cointelegraph.com News

BTCmanager.com

Twitter

LAYOUT