Så kom Litecoin på Bitstamp børsen i dag og Ethereum er også på vej. Jeg har været bruger af Bitstamp siden 2013. Det er godt at se de nu udvider lidt, og godt at de gør det lidt af gangen, så deres support/service forhåbentlig kan følge med. Fordelen med bitstamp er, at man kan overføre BTC direkte til ens Ledger Nano S (hardwarewallet) uden gebyr og instant. Og at man kan indbetale USD/EUR på ens konto med Visa eller bankoverførsel. https://www.bitstamp.net/article/let-there-be-litecoin/ - #

Litecoin på Bitstamp

Så kom Litecoin på Bitstamp børsen i dag og Ethereum er også på vej.
Jeg har været bruger af Bitstamp siden 2013. Det er godt at se de nu udvider lidt, og godt at de gør det lidt af gangen, så deres support/service forhåbentlig kan følge med.

Fordelen med bitstamp er, at man kan overføre BTC direkte til ens Ledger Nano S (hardwarewallet) uden gebyr og instant. Og at man kan indbetale USD/EUR på ens konto med Visa eller bankoverførsel.

Submit a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Er dine Bitcoins sikre?

Det sikreste måde at opbevare dine Bitcoins og andre coins er på en hardwarewallet. Hav dem kun stående på en børs (Bitstamp, Coinbase, Poloniex osv.), hvis du ønsker at trade. Er det derimod din opsparing, så gør dig selv den tjeneste at invester lidt i en sikker wallet. Jeg anbefaler en Ledger Nano S:
Ledger Wallet protects your bitcoins
(affiliate link)

Samlet index

Bitcoin.com

RSS Cointelegraph.com News

BTCmanager.com

Twitter

LAYOUT