juli 8, 2017 0 Comments AUTHOR: flindtCATEGORIES: Bitcoin info Tags: , ,

Sådan virker Bitcoin

Ved du hvad der sker af informationsudveksling mellem forskellige databaser og finansielle instanser, når du kører dit dankort gennem en terminal? Jeg har en forståelse af hvad der overordnet sker, men så stopper det også der. Så længe det virker og det er sikkert, så er jeg glad.
Når det kommer til forståelsen af hvordan Bitcoin virker, er det også noget af en udfordring at komme helt til bunds i teknologien bag. Når man taler om Bitcoin, må man også tale om Blockchain, som er den sikkerhed der gør at alle transaktioner til evig tid vil blive gemt og ikke er til at ændre, når transaktionerne først er godkendt og skrevet ind i kæden af alle transaktioner.

Hvis du er interesseret i, hvad der gør Bitcoin til en utrolig sikker finansiel teknologi? Så brug de næste 26 minutter til at stikke et spadestik dybere.

Submit a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Er dine Bitcoins sikre?

Det sikreste måde at opbevare dine Bitcoins og andre coins er på en hardwarewallet. Hav dem kun stående på en børs (Bitstamp, Coinbase, Poloniex osv.), hvis du ønsker at trade. Er det derimod din opsparing, så gør dig selv den tjeneste at invester lidt i en sikker wallet. Jeg anbefaler en Ledger Nano S:
Ledger Wallet protects your bitcoins
(affiliate link)

Samlet index

Bitcoin.com

RSS Cointelegraph.com News

BTCmanager.com

Twitter

LAYOUT